Seckana urma


Seckane urme se prave od Sayera ili Estamarana koje se u potpunosti peru i suše. Nakon odvajanja koštice, urme se seču na komade iste veličine. Potom se dodaje visokokvalitetno pirinčano ili kukuruzno brašno ili dekstrozoza u prahu kako se urme ne bi lepile. Ovaj proces se od početka do kraja mašinski obrađuje, bez ljudskog dodira. 

Postoje dve vrste seckanih urmi:

  • Seckane urme 4mm x 8mm (mala veličina)
  • Seckane urme 8mm x 12mm (normalna veličina)

Seckane urme su izuzetno svestrane i daće prirodno slatki ukus vašim receptima. Možete ih dodati kolačima, mafinima, granolama, energetskim čokoladicama ili bilo koim drugim poslasticama.

Urme tokom cele godine treba čuvati u odgovarajućem temperaturnom režimu. To je od 0 do 5 °C.

Vrsta: Polu-suve urme sa 1% pirinčanog brašna
Boja:
Braon 
Rok trajanja:
18 meseci
Pakovanje: 
Originalna pakovanja su od 10kg, 
ali moguće je poručiti i manju količinu.